sâmbătă, 30 aprilie 2011

DRAGOSTEA E OARBA?

Conform un recent studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea California din Los Angeles (UCLA), care au lucrat în colaborare cu site-ul de internet eHarmony, dragostea este cu adevarat oarba.


La studiu au participat 120 de studenti heterosexuali, implicati într-o relatie sentimentala pasionanta, care au fost rugati sa examineze fotografii ale unor persoane atractive de sex opus, postate pe site-ul de internet eHarmony.
Participantii la studiu care au declarat ca sunt îndragostiti au prezentat mai putine probabilitati de a privi cu atentie alte persoane atractive în afara de cea iubita.


ScienceLine.ro - februarie 2008

Alte articole

NORI INGHETATI TRIMIT SLOIURI PE PAMANT
Pe data de 29 ianuarie 2007 locuitorii localitatii Acandia, aflata in sudul Louisianei, au fost martorii unui eveniment mai mult decat bizar: aparitia unor formatiuni noroase stranii pe cerul senin.
FEMEILE, URMARITE DE EVENIMENTE NEPLACUTE DIN TRECUT
Femeile cred adesea ca evenimentele neplacute din trecut vor fi urmate de noi suferinte pe viitor, ceea ce le face sa fie mai tematoare si mai ingrijorate decat barbatii, releva un studiu realizat de o cercetatoare de la Universitatea din California.
PUTEREA MINTII ASUPRA CORPULUI
Stiinta medicala este deabia la inceputul drumului cand vine vorba de intelegerea modului in care mintea influenteaza corpul.
PUTERILE SUPRANATURALE SI PERCEPTIA EXTRASENZORIALA
Puterile supranaturale si percepria extrasenzoriala sunt un adevarat fenomen inexplicabil.
INTUITIA
Fie ca o numim intuitie sau nu, cel de-al sasele simt ne bantuie pe toti la un moment dat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu