sâmbătă, 30 aprilie 2011

O arma secreta in lumea plantelor: URZICA VIE

* Acum e momentul ei *

La noi, la romani, cuvantul "post" e legat de urzici: salata de urzici, ciorba de urzici, mancarica de urzici cu mamaliguta... Dar virtutile culinare ale urzicii palesc in comparatie cu valoarea lor de medicament. Forta vindecatoare a plantei este atat de puternica, incat oamenii ar trebui sa o cultive in gradina, pentru a o avea la-ndemana oricand. Cititi in continuare cate poate face tepoasa si modesta urzica.

Crampe si carcei

Crampele musculare (spasme, carcei) apar de regula pe timp de noapte, dar pot aparea si dupa un efort fizic.

FOAMEA - un medicament ideal

"Curatenia de primavara" a organismului nu mai este de mult un subiect de luat in ras. Milioane si milioane de oameni din toate tarile Europei recurg la "cura prin post", pentru a scapa de stresul cel de toate zilele, pentru a-si reface plinul de energie si pentru a da jos kilogramele in plus.

Alte minuni ale lumii – Nessebar – Bulgaria

Construit pe vechile ruine ale asezarii trace Mesambria si situat intre Varna (100 km.) si Burgas (35 km.), Nessebar este unul dintre cele mai vechi orase ale Europei, cu o istorie continua ce se intinde pe aproape 3200 de ani. Denumita si Perla Marii Negre, mica asezare este situata pe o insula de 350 pe 800 de metri,

Alte minuni ale lumii – Valea Florilor din Himalaya – India

Aproape inaccesibila turistilor din cauza altitudinii ridicate la care se afla si a distantei uriase fata de cea mai apropiata localitate, Ghangaria (aproape 8 ore de urcat pe versantul himalayan), Valea Florilor a fost si este considerata unul dintre cele mai frumoase locuri de pe Pamant.

Efectele psihologice si fizice ale culorilor


  • Stiati ca fiecare culoare are asupra noastra puternice efecte psihologice si fiziologice, pe care adesea nu le constientizam? Efectele psihologice se manifesta in minte, in timp ce efectele fiziologice (sau fizice) provoaca schimbari in corp. Fiecare culoare poate avea atat efecte pozitive, cat si negative. In cromoterapie, culorile sunt utilizate pentru a vindeca diferite boli.

DRAGOSTEA E OARBA?

Conform un recent studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea California din Los Angeles (UCLA), care au lucrat în colaborare cu site-ul de internet eHarmony, dragostea este cu adevarat oarba.

Agentii de inteligenta(Sunt pe Luna)


Nu ni se mai poate ascunde la infinit acest fapt: OZN-urile sunt nu doar pe orbitele Terrei ci si pe Luna. Astronautii le-au vazut! De ce se evita altfel debarcarea oricarei alte misiuni pe satelitul natural al planetei noastre?

vineri, 29 aprilie 2011

Imnul Expulzatilor din Franta (Liberte, Egalite, Expulse)


10 mituri daramate ale disfunctiei erectile

Dintotdeauna au existat “specialisti” care, neputand ajunge ei insisi la performante sexuale notabile, s-au gandit sa-si puna frustralile pe hartie si sa faca din ele studii asupra disfunctiilor erectile, bagandu-le si altora in cap ca impotenta le vine dintr-o cauza sau alta. Departe de a-i critica, ne este mila de ei pentru ca au uitat proverbul din batrani cu referire la deget si la gura. Impotenta nu exista decat, cel mult, mentala.

Profeţii pentru anul 2011 care s-au adeverit

Premoniţiile marilor profeţi şi scenariile lor prefigurate în viitor au uimit şi amuzat lumea în egală măsură. Cutremure, războaie sau fenomene astrale fără precedent..

joi, 28 aprilie 2011

Astrologia si efectul Forer

Astrologia este un act de credinta, dupa cum spunea Mircea Eliade.
Horoscopul generat mai jos este calculat cu precizie de cei mai buni astrologi din Romania. Atentie, este generat automat, cu ajutorul unui script care va afla data si locul nasterii tale. Iata si horoscopul tau:
“Simti nevoia ca alti oameni sa te admire, desi tinzi sa fi critic cu tine insuti. Ai slabiciuni de personalitate insa in general esti capabil sa le compensezi. Ai capacitati considerabile pe care nu le-ai folosit in avantajul tau.

Specii disparute: Homo habilis

Homo habilis, in latina “omul indemanatic”, este o specie umana disparuta, cel mai vechi reprezentant al clasei umane. H. habilis a locuit in zone din Africa subsahariana, acum probabil 2-1,5 milioane de ani. In 1959 si 1960 au fost descoperite primele fosile in defileul Olduvai din nordul Tanzaniei. Aceasta descoperire a fost un punct de cotitura in paleoantropologie, intrucat cele mai vechi fosile umane cunoscute anterior erau

Malach HaMavet sau Ingerul Mortii

Cu totii cunoastem acea aparitie scheletica de groaza de pe marile ecrane imbracata in roba neagra si purtand o coasa imensa.
Acesta este celebrul Grim Reaper, Malach HaMavet sau Ingerul Mortii la vechii iudei.
Toate mitologiile lumii si-au personificat moartea in acest fel.
In iudaism, este reprezentat de un inger care poarta sufletul omului spre alte taramuri sau spre judecata. Astfel, in unele cazuri ingerii devin mesageri ai mortii.

Intre normal si paranormal, lacrimile icoanelor

Icoanele care plang.
Ca editor al cartii Realismul Stiintific si Religios, chintesenta a filozofie inceputului de Mileniu III, am vrut sa-l cunosc personal pe autor, mai ales ca auzisem de unele experimente si inventii ale domniei sale medaliate cu aur la saloane nationale si internationale de inventii.

OZN filmat la Ierusalim. A coborat din cer si s-a aprins puternic. VIDEO



Un obiect zburator neidentificat si foarte luminos a fost surprins pe cerul Ierusalimului. A fost filmat din patru locuri, de oameni diferiti. Scena i-a lasat pe toti cu gura cascata, iar specialistii nu au nicio explicatie.

Fotografii secrete care atesta teoria conspiratiei sau niste fake-uri ordinare ?

Aceste fotografii incearca sa prezinte dovezi care sa ateste o parte a celor mai socante teorii ale conspiratiei: baze extraterestre pe Luna, existenta uriasilor, formatiuni extraterestre pe Terra, Atlantida sau scopul adevarat al piramidelor. Autenticitatea acestor poze este greu de stabilit – cel mai probabil ele au fost realizate cu ajutorul unui program de prelucrat imagini. Voi ce parere aveti? Care dintre fotografiile de mai jos credeti ca are cea mai mare sansa sa fie reala?

Adevarul despre viata pe Marte

Marte este cea mai apropiată planetă de Pământ care ar putea prezenta urme de viaţă, fie la nivel microbiologic, fie sub forma unor fosile. Din ce în ce mai mulţi oameni de ştiinţă sunt de părere că Marte a fost o lume care adăpostea viaţă în urmă cu câteva miliarde de ani. O nouă teorie capătă teren în ultimi care susţine că planeta Marte a fost lovită de un asteroid, probabil de mărimea lui Pluto, în urmă cu circa patru miliarde de ani, fapt care a dus la dispariţia atmosferei.

Cat de usor putem fi convinsi sa facem rau altuia

Top 7 experimente psihologice cruciale: Ce ne învaţă cobaii despre mintea umană
Experimentele pe oameni sau animale ne învaţă cât de uşor putem fi convinşi să facem rău altuia şi care sunt motivele pentru care cădem în depresie.
Hărţile cognitive, obedienţa, efec­tul „la naiba“ sau neputinţa în­vă­ţa­tă, iată o parte dintre subiectele atin­se de psihologul american Douglas Mook în recenta traducere de la Edi­tu­ra Trei, „Experimente clasice în psiho­lo­gie“. Am selectat de aici şapte experi­mente insolite.

Definitia reumatismului cronic degenerativ

Reumatismul cronic degenerativ este o afectiune degenerative a sistemului articular manifestata clinic cu dureri articulare, tumefactie, limitarea miscarilor, osteoporoza (rarefierea structurii osoase), elemente productive (osteofitoza); boala are un mers cronic progresiv, anumiti factori (frigul, umezeala, efortul sustinut, infectia de focar etc) putand reactiva procesul inflamator si reacutiza simptomatologia.
In general plantele cu actiune diuretica si detoxifianta (de exemplu eliminarea de acid uric) isi au utilizarea ca adjuvante in aceasta maladie.

Insomnia - ce este insomnia si cum o tratam

Definitie: Insomnia este, din punct de vedere medical, o tulburare a somnului, caracterizata fie prin imposibilitatea de a adormi, fie prin trezirea dupa o scurta perioada de somn (1-2 ore de la adormire).
Un adult sanatos trebuie sa doarma in general 6-8 ore din 24, iar copiii ceva mai mult. Este adevarat insa ca exista persoane care au nevoie de mai putine ore de somn, dar astfel de cazuri sunt exceptii.
Circumstantele in care pot aparea insomniile sunt: mesele prea copioase seara, surmenajul fizic si intelectual, sedentarismul, bolile acute in curs de evolutie (cardiopatie, astm, ulcer, dischinezie, migrena) sau anumite etape din viata, cum ar fi adolescenta si climacteriul.

Vezi tratamente alcoolism

Definitie alcoolism
Ce este alcoolismul? Alcoolismul reprezinta concentratia sanguina de etanol, consecutiva ingestiei de bauturi alcoolice, exprimata in mg/dl sau g0/00. Analiza alcoolemiei se face la un serviciu de expertiza acreditat, in cadrul Institutului Medico Legal, la spitalele de urgenta si cele judetene. Valoarea normala a alcoolemiei este zero. Valoarea patologica este 150-500 mg/dl. Efectele alcoolemiei asupra organismului sunt variate in functie de obisnuinta pacientului de a consuma bauturi alcoolice. Dupa administrarea unei doze de alcool, curba alcoolemiei urmeaza doua faze clasice: cresterea rapida a alcoolemiei datorate absorbtiei digestive si scaderea alcoolemiei datorata experientei si metabolizarii alcoolului. Alcoolul se absoarbe repede si poate fi depistat in sange dupa 20-30 minute. Alimentele pot intarzia absorbtia cu 1-2 ore.

Totul despre hemoroizi - definitie, terapie naturista hemoroizi

    vezi tratamente hemoroizi
Hemoroizii sunt dilatatii ale venelor hemoroidale anorectale. Pot aparea datorita unei predispozitii constitutionale (caz in care se asociaza si cu alte deficiente ale tesutului conjunctiv ca: varice, emfizem, diverse hernia), sau ca o consecinta a altor boli: ciroza, colita, hipertrofie de prostate etc, si in unele stari fiziologice cum ar fi sarcina. In puseele congestive apar dureri intense, arsuri in zona anorectala, mici hemoragii legate de emisia scaunului; in afara acestor crize, hemoroizii sunt asimptomatici.

Teoria Pamantului Gol – de la extraterestri la nazisti

Desi multi dintre noi gasesc ca ideea unui Pamant gol in interior este mai degraba una ridicola, de vreme ce informatii bazate pe fundamente stiintifice sunt la indemana oricui in prezent, teoria care exploateaza aceasta varianta dateaza din vechime si nu este proprie unui singure civilizatii. Ea apare atat in folclorul islandez, cat si in indepartatul Tibet, iar ideea de baza este aceeasi: din adancurile Pamantului izvoreste adevarata intelepciune,

NASA nu s-a mai dus pe Luna de frica extraterestrilor?

Documentare de ultimă oră prezintă succesele şi ciudăţeniile epopeii selenare. Unul din noile filme documentare care s-a bucurat de mare succes în ultima vreme este “In the Shadow of the Moon”. Producţia britanică povesteşte, prin intermediul mărturiilor unor astronauţi care au făcut parte din programul Apollo, întâmplări din timpul misiunilor spre Lună cu oameni la bord, desfăşurate în anii 1960 şi 1970. Doisprezece americani au păşit pe solul lunar, între 1969-1972, dar – timp de 35 de ani – nimeni nu a mai pus piciorul pe satelitul natural al Pământului. Cine sau ce a făcut ca zborul pământenilor spre Lună să fie întrerupt? Un răspuns inedit îl oferă cercetătorii ruşi într-un alt documentar.

Enigma Tunguska

Tunguska este un râu, în apropiere de lacul Baikal, în Siberia. Incidentul Tunguska se referă la o explozie înregsitrată în data de 5 iunie, 1908, la ora 7.14. Principalul motiv pentru care incidentul a devenit faimos este faptul că nimeni nu ştie de fapt ce a explodat deasupra Rusiei.

Top 10 mistere ale Bibliei

Biblia! Exista oare in cunoasterea umana vreun obiect, vreun loc sau o persoana despre care sa se poata dezbate, acuza si povesti mai mult decat despre Biblie? Cu siguranta putine lucruri din cultura omeneasca pot egala Scripturile cand vine vorba despre istorie, legende si controverse. Biblia este un izvor de cunoastere, este piatra de temelie a crestinatatii si cartea de capatai a peste un miliard de credinciosi din toata lumea.

Cel mai gras bărbat din lume vrea să facă sex cu două femei în acelaşi timp

Paul Mason, bărbatul care a intrat în Cartea Recordurilor ca fiind cel mai gras om din lume, vrea să facă sex cu două femei în acelaţi timp.

Trudie, o mamă care a suferit aceleaşi probleme de greutate, şi Lorraine Marsch, o asistentă socială, sunt cele două femei pe care Mason şi le doreşte în pat. "Prima l-a ajutat cu sfaturi să slăbească, iar a doua are grijă de el permanent. El îi trimite bileţele de amor lui Trudie şi trandafiri lui Lorraine", a spus o altă asistentă pentru The Sun.

Pozitii de facut dragoste – Imagini pozitii de facut dragoste

Am realizat un top cu cele mai des intalnite pozitii de facut dragoste din filme:
pozitie de facut dragoste 46Locul 1. “Asa da..”.
O pozitie de facut dragoste des intalnita in filmele din ziua de astazi. Usor de imitat si reprezentativa pentru orice film care nu vrea sa arate foarte mult.

Adevarata fata a religiei

Un renumit gânditor modern, André Malraux, a afirmat într-un studiu referitor la evoluţia societăţii actuale, că “secolul XXI va fi ori un secol religios ori nu va fi deloc…”. Având în vedere situaţia conflictuală ce există în lume, datorată degradării spiritualităţii pe întreaga planetă, această afirmaţie ne apare fiind foarte întemeiată. Prin urmare, în această situaţie

Hitler a supravietuit

În mod surprinzător, cauza general acceptată a morţii lui Hitler, pe 30 aprilie 1945, este sinucidere prin împuşcare şi otrăvire cu cianură, situaţie oarecum similară cu experimentul “pisica lui Schrödinger”.
Lipsa de informaţii cu privire la destinaţia finală a rămăşiţelor lui Hitler, precum şi rapoartele confuze generate de metoda duală a sinuciderii, coroborate cu circumstanţele evenimentului, au dat naştere zvonurilor că Hitler ar fi supravieţuit sfârşitului celui de-al Doilea Război Mondial.

Previziuni 2012, raport al Pentagonului

Anul 2012, un moment de cumpana pentru omenire
Timpul va ajunge la zero, clima se va schimba dramatic, iar ADN-ul uman va fi reprogramat.
Pamantul va suferi din cauza schimbarilor bruste de clima si milioane de oameni vor muri de foame si razboaie. Pe masura ce ne apropiem de anul 2012, vor avea loc mai multe schimbari la nivelul planetei, care vor provoca modificari radicale si bruste de clima si vor duce la anarhie, se arata intr-un raport al Pentagonului. Teoria este sustinuta de mayasi, care prevad ca sfarsitul timpului va avea loc pe 21 decembrie 2012. Calendarul Maya se incheie brusc la aceasta data, cu toate ca, in trecut, mayasii, care erau foarte avansati in astronomie, calculasera date cosmice pana la milioane de ani.

Cele mai tari 10 recorduri sexuale din lume

Iată cele mai ciudate legi legate de sex din lume Mai mult: Iată cele mai ciudate legi legate de sex din lume

In Statele Unite ale Americii legea a acordat o prea mare atenţie activităţilor sexuale. Astfel o parte dintre legile cu privire la actele sexuale au căpătat un aspect ciudat in unele state americane.

Anul 2012 – Sfârsitul lumii…sau nu?

Se pare ca pe 21 decembrie 2012, lumea asa cum o stim noi, se va sfârsi. Într-o forma sau alta, Pamântul, sau cel putin omenirea, nu va mai exista. Asa ca nu va mai deranjati sa va faceti planuri de viitor, sa faceti copii, sa va cumparati o casa sau sa va mai preocupati în privinta carierei. Petreceti ultimii patru ani din viata facând ceea ce v-ati dorit dintotdeauna sa faceti, însa nu ati avut timpul necesar sau posibilitatea…Sper ca nu m-ati luat prea în serios….

Extraterestrii ne viziteaza inca din Antichitate ! Vezi dovezile !

Obiectele neidentificate si extraterestrii apar inca din Antichitate in picturi, pietroglife sau sculpturi, care par a fi marturia trecerii OZN-urilor pe Terra si chiar sprijina ideea contactului cu lumea extraterestra. Iata cateva dovezi din istorie!

Secretele din spatele Giulgiului din Torino

Sa afirmi ca Vaticanul a incercat de-a lungul istoriei sa ascunda premeditat autenticitatea Giulgiului din Torino ar parea, la o prima vedere, un paradox ieftin si lipsit de substanta. Ce motiv ar avea clericii sa nege un adevar care, gandind pragmatic, nu le-ar aduce decat beneficii? Si totusi, exista voci care sustin ca o confirmare a autenticitatii sacrei relicve ar putea schimba radical conceptia noastra despre civilizatia occidentala. In fata unei asemenea dovezi, istoria ar trebui inevitabil rescrisa.

Misteriosul templu Chavín şi arhitectura psihoacustică

Satul Chavín de Huántar constituie unul dintre cele mai vechi şi admirate situri arheologice din America Latină. Cultura Chavín, una dintre cele mai vechi civilizaţii ale Americii de Sud, a fost denumită după acest sat situat într-o vale a Anzilor Peruvieni, la o altitudine de 3.177 de metri. Aici au fost descoperite nenumărate relicve din perioada 1500 î.e.n. - 300 î.e.n., când această civilizaţie domina zona andină care formează în zilele noastre statul Peru.

marți, 26 aprilie 2011

cum sa nu parcam masina

ciinele gagicar

De-a rasu'-plansu'! A ramas in fundul gol dupa ce i-au explodat pantalonii

faze tari

faze comice cu pisici



fazecomice cu animale

Faze comice - glume by SeBy

haioase

Inginerul si broscuta

Un inginer traversa un drum cand broasca din basme ii atrage atentia si
ii spune:
- Daca ma saruti voi deveni o printesa frumoasa!
Inginerul ia broasca de pe drum si o baga in buzunar.
Broasca a repetat mai tare:
- Auzi, daca ma saruti, voi ramane cu tine toata saptamana!
Inginerul a scos-o din buzunar, i-a zambit si a varat-o inapoi.
Atunci broasca a strigat:
- Fii atent, domnule, daca ma saruti, voi deveni o printesa frumoasa, voi ramane toata saptamana cu tine si voi face ORICE vrei!!!

culegere de glume, bancuri, culmi, zicale comice...

DICTIONAR EXPLICATIV ROMÂN

ACRU – Unitate de masura a acrelii. Ex: am
o sotie de 3 acri si o soacra de 5

GHINION – Varianta moldoveneasca pentru
ardelenescul “Bine, Ioane”

SARCINA – “Dupa cum arati, ar trebui sa sari si
prînzul!”

culegere de glume

Suna soneria. Sotia disperata se roaga:
- Doamne fa sa dispara amantul, iar sotul sa nu stie nimic. La care un
glas din inalturile cerului spune:
- Bine, fie...te scap... dar cand o sa mori o sa ti se traga de la apa.
Sotia a fost bucuroasa ca a scapat de amant, gandindu-se ca in ceea ce
priveste apa...va avea grija si se va feri. Peste un timp apare o
oferta de nerefuzat pentru o croaziera pe mare, impreuna cu toate
prietenele ei. Se duce femeia in excursie, cand deodata incepe o
furtuna.

ferestete de mamici

le stropeste la maimuta

bancuri

Ham ham
Un betiv care trecea pe ulita se opreste si asculta atent cum il latra un ca
 - Al dracului caine, ai invatat sa ceri ?Sunca Presata? in engleza !    

Cum recunosti ca esti betiv

1. Ai discutii in contradictoriu cu obiectele din jur si mai si pierzi.
2. Trebuie sa te tii de asfalt ca sa nu cazi de pe trotuar.
3. Serviciul te impiedica sa bei destul.
4. Doctorul tau gaseste sange in alcool la analize.
5. Scaunul de la WC se loveste repetat si cu inversunare de capul tau.
6. Ajungi sa crezi ca alcoolul e una dintre grupele de alimente.
7. 24 de ore pe zi, 24 de beri intr-o lada - coincidenta? S-o crezi tu!
8. Doua maini si doar o gura - asta chiar ca e o problema cu bautura.
9. Vezi mai bine ...

webcam Ce patesti daca-ti bati prietena